top of page

Her er et utvalg av spørsmål og svar som vi får ofte. Finner du ikke det du lurer på her så ta kontakt med oss gjennom lenken i hovedmenyen.

JEG ER EN PRIVATKUNDE, KAN JEG HANDLE HOS DERE?

Vi er et importselskap rettet mot profesjonelle kunder som restauranter og storhusholdningskjøkken. Vi distribuerer våre produkter gjennom grossister og butikker i hele norge. Om du ikke finner en forhandler i ditt område, så ta gjerne kontakt med oss.


*


JEG FINNER INGEN FORHANDLER I MITT OMRÅDE, KAN JEG HANDLE DERES PRODUKTER PÅ NETTET?

Vi har foreløpig ingen nettbutikk, men noen av våre forhandlere driver også nettbutikk eller kan sende produkter til kunder. Ta kontakt med forhandleren i ditt område for å høre om muligheter.


*


JEG HAR FUNNET EN FORHANDLER FOR DERES PRODUKTER, MEN DE HAR IKKE PRODUKTET JEG ER UTE ETTER. HVA GJØR JEG?

Ta kontakt med forhandleren om de har mulighet til å ta produktet inn. mange forhandlere har regelmessige leveranser fra oss og er behjelpelige med å skaffe produkter som kundene er interessert i.


*


JEG SKAL HA ET ARRANGEMENT OG VIL BE OM SPONSING, KAN DERE HJELPE MEG MED DETTE?

Vi mottar mange forespørsler om sponsing. Selv om vi ønsker alltid å støtte gode formål må vi dessverre i mange tilfeller takke nei til henvendelser utenfor sponsoravtaler som vi signerer årlig med utvalgte partnere.


*


JEG ØNSKER Å BLI FORHANDLER AV DERES PRODUKTER. HVA SKAL JEG GJØRE?

Kontakt oss på ordre@alacarte.no så vi tar kontakt med deg for å følge opp.


*


JEG HAR SPØRSMÅL TIL DERE, HVORDAN KONTAKTER JEG DERE?

Generelle spørsmål kan sendes på epost til ordre@alacarte.no. Gjelder spørsmålet regnskap eller fakturaer, er adressen post@alacarte.no.


*


HVOR KAN JEG KJØPE SALSUS PRODUKTER?

Salsus kraft, saus og fonds selges i velassorterte butikker i hele Norge. De er også tilgjengelige gjennom mange grossister. Mangler din grossist eller nærbutikk produkter som du ønsker, så be dem gjerne å ta kontakt med oss på ordre@alacarte.no og vi hjelper dem til å få tak i Salsus produkter. Driver du et serveringssted eller butikk og ønsker å selge Salsus produkter, ta kontakt med oss.


*


HAR DERE EN PRODUKTLISTE?

Ta kontakt med vår salgsavdeling på ordre@alacarte.no og vi hjelper deg med en produktoversikt.


*


HVA ER ÅPNINGSTIDENE DERES?

Vi holder åpent fra mandag til fredag 8-16, i helgen hviler vi.


*

 
JEG ER PROFESJONELL KUNDE OG ØNSKER Å KOMME OG HANDLE HOS DERE, KAN JEG GJØRE DET?

Er du registrert som kunde hos oss, kan du etter nærmere avtale komme til lageret vårt for å handle. Vi setter allikevel pris på at dette avtales på forhånd, da det til tider kan være svært travelt hos oss. Om du har handlelisten klar, kan du sende den til oss på forhånd så vi gjør ordren din klar for henting til avtalt tid.

bottom of page