• BESTILLINGER FØR NYTTÅR

    På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember

GASTRONOMI

er kunsten å bruke MAT

til å skape LYKKE.

OM OSS

___________


A LA CARTE PRODUKTER ER SOM MANGE ANDRE SELSKAPER BASERT PÅ GODE IDEER, LIDENSKAP OG KUNNSKAP, MEN KANSKJE ALLER VIKTIGST: MED KJÆRLIGHET FOR MAT. DENNE KJÆRLIGHETEN FOR KVALITET OG RÅVARER HAR HJULPET OSS TIL Å SKAPE ET STED HVOR DU KAN FINNE DE PRODUKTENE DU ALLTID HAR DRØMT OM.

ALT BEGYNTE I PARIS MELLOM MATMARKEDER OG RESTAURANTER, HVOR VI BLE SMITTET AV DEN DEILIGE FØLELSEN DET GIR Å SPISE GODT. DET ER DENNE KJÆRLIGHETEN FOR KVALITET OG RÅVARER HAR HJULPET OSS TIL Å SKAPE ET STED HVOR DU KAN FINNE DE PRODUKTENE DU ALLTID HAR DRØMT OM.

I DAG KAN VI TILBY DEG BLANT ANNET TRØFFEL, KAVIAR, ØSTERS, FRANSK LANDKYLLING, DUE, VAKTEL, CÔTE DE BOEUF, KRAFTER OG SAUSER, OST, SKINKE, VALRHONA SJOKOLADE, SAMT MANGE ANDRE GODSAKER DU KAN ØNSKE DEG. VI ER STOLTE AV VÅRE PRODUKTER OG VI VELGER KUN DET VI LIKER. DERFOR ER VI OGSÅ SIKRE PÅ AT DU KOMMER TIL Å LIKE DET DU FINNER HOS OSS.

VÅRE PRODUKTER IMPORTERES HOVEDSAKELIG FRA FRANKRIKE, ITALIA OG SPANIA, OG SELGES GJENNOM GROSSISTER, UTVALGTE DAGLIGVAREBUTIKKER OG SPESIALFORRETNINGER. VI LEVERER RÅVARER TIL GROSSISTER OG LANDETS LEDENDE RESTAURANTER, CATERINGFIRMAER OG DAGLIGVAREBUTIKKER. VÅRT MÅL ER Å TILBY VÅRE KUNDER DET BESTE AV DET BESTE FRA DELIKATESSENES VERDEN.

KONTAKT OSS

FØLG OSS